zondag 25 oktober 2015

Thema herfst

We trokken onze warme jas en onze laarsjes aan en gingen naar het bos om heel wat herfstmateriaal te zoeken. Toen we weer op school kwamen hebben we alles gesorteerd in mandjes. De juf had foto's van het herfstmateriaal genomen en aan mandjes gehangen, zo konden we goed zien wat we waar moesten inleggen. En wat hadden we toch veel gevonden. We knutselden ook een herfstboom met allerlei mooie herfstkleuren: geel, rood, oranje en bruin.
We speelden spelletjes van een kleurenboom, leerden over kabouters en op vrijdag werden we voor een dagje zelf een kaboutertje!
25 oktober 2015

Thema kleuren

Deze week maakten we kennis met kleuren. Iedere dag maakten we een hoekje in de klas met een andere kleur. We mochten zelfs naar school komen met de kledij waarover we die dag leerden. We maakten een kleurenkunstwerk, deden kleurenspelletjes en keken in kleurenboekjes. Het was een kleurrijke, leuke week!!
25 oktober 2015

maandag 5 oktober 2015

Thema dierentuin

5 oktober 2015
Maandag gingen we naar Planckendael, we zagen er vele dieren en we konden ook een kijkje gaan nemen bij de babyolifant! Dat was fijn!
Tijdens de andere dagen in de week leerden we nog over de dieren van de dierentuin, we maakten een olifantenmasker en speelden spelletjes, puzzels, zochten dieren in de zandbak en nog zoveel meer!