zaterdag 28 september 2013

Thema appels en peren

Deze week leerden we over appels en peren, en natuurlijk mochten we van dit lekkere fruit smullen. We keken ook naar allerlei klokhuisjes in appels en peren. We maakten kralenrupsen, tekenden op muziek, maakten huisjes voor Mevrouw de Appel en Meneer de Peer. Dat was leuk! Samen met de kleuters van juf Ilse maakten we een groot kunstwerk: we mochten door rietjes blazen door inkt, zo maakten we gekke kindjes! Het was een lekkere en smakelijke week!!
Appels en peren

zaterdag 21 september 2013

Thema VERKEER

Wij leerden over het verkeer en deden allerlei leuke dingen. We maakten een verkeersbord voor ons versje, reden met auto's door de verf, reden met auto's op een parcours, maakten puzzels met voertuigen... We mochten onze fiets meebrengen en fietsten op de speelplaats. Dat was fijn!! Het was een leuke en leerrijke week!
Thema verkeer

vrijdag 13 september 2013

Thema zakken en tassen

Deze week speelden en werkten we rond het thema 'zakken en tassen'. We keken wat er allemaal in onze boekentas zat, we leerden brooddozen en drinkbussen open en dicht doen. We dansten met onze boekentassen op muziek, nadien volgde een relaxatiemoment waarbij we even mochten rusten op onze boekentas. We maakten ook een liedjes- en versjeshouder om thuis onze liedjes en versjes te bewaren. Dank je wel papa's en mama's voor de leuke gsm's die we kregen om in onze poppenkamer mee te spelen. Het was een fijne week!!
2013-09-13

zondag 8 september 2013

Welkom in ons klasje

Welkom nieuwe vriendjes!
We maakten er een leuke week van, we speelden en werkten in onze klas.
Samen ontdekten we alle leuke speelhoeken.
We maakten ook een groot kunstwerk voor onze tentoonstelling: Mondriaan!
Het was een fijne week!!
2013-09-08